středa 20. března 2013

Výměna kontaktních čoček – zapomínání

Také se Vám stává, že zapomínáte na výměnu kontaktních čoček? Zapomínáte si včas vyměnit kontaktní čočky a nosíte je déle než je jejich doporučená doba? Rozhodně se nebojte, nejste v tom sami. Zapomínání na výměnu kontaktních čoček, nebo jejich pozdější výměnu. Přenášení kontaktních čoček je tedy poměrně běžná chyba, které se jistě dopustil aspoň jednou v životě každý z těch, kdo kontaktní čočky používá a nosí. Rádi bychom Vám tedy pověděli, co pro Vás tahle chyba může znamenat. Je třeba si uvědomit, že můžete mít následky, jako jsou zarudlé oči, svědění, suché oči nebo také rozmazané vidění. Za všechny tyhle nežádoucí účinky mohou nashromážděné bílkoviny a nečistoty, neboť se na čočky nevyhnutelně nalepí bez ohledu na to, jak pečlivě je čistíte.

Image courtesy of  codrin / FreeDigitalPhotos.net

Máme tu pro Vás připraveno skvělé, moderní, také spolehlivé a elegantní řečení, které budete mít stále při ruce. Jednoduše Vám pomůže, jak nikdy nezapomenout na časnou výměnu kontaktních čoček. Jedná se o aplikaci do Vašeho chytrého telefonu. Není pro Vás nic jednoduššího, pokud vlastníte chytrý telefonu s operačním systémem Android nebo iOS. Najděte si tedy aplikaci do telefonu, která Vám pomůže s tímhle problémem. Jistě budete všichni nadmíru spokojeni.

Můžete si vybrat z různých aplikací. Vybrané aplikace umí různé věci, od těch nejjednodušších po ty složitější. Aplikace Vás dokáží upozornit na čas, kdy je potřeba kontaktní čočky vyměnit. Některé aplikace Vám dokáží i povědět, jak dlouho již daný pár kontaktních čoček nosíte a kolik zbývá dní do jejich výměny. Divíte se, jak je tohle všechno možné? Máme tu pro Vás odpověď. Aplikace ve Vašem telefonu si sami najdou odkaz na stránky výrobce kontaktních čoček. Dokáží poslat email Vašemu očnímu lékaři či optometristovi. Díky tomu Vám připomenout, že je čas na kontrolní oční vyšetření.

Žádné komentáře:

Okomentovat