čtvrtek 14. února 2013

Krycí a tónovací barevné čočky

Jste spokojeni se svou barvou očí? Máte hnědé oči, ale toužíte po pomněnkově modrých? Nezoufejte, neboť Vaše přání může být splněno. Vůbec to není žádný problém. Barevné kontaktní čočky se vyrábí jak tónovací, tak i plně krycí. Tónovací kontaktní čočky Vám nedokáží úplně zakrýt pravou barvu očí, pouze Vám oči jemně zvýrazní a rozjasní. Naproti tomu krycí kontaktní čočky Vám dokáží změnit barvu i u velmi tmavých očí.

Image courtesy of  graur codrin / FreeDigitalPhotos.net

Dalším druhem barevným kontaktních čoček jsou crazy kontaktní čočky. Jedná se o opravdu extrémně barevné kontaktní čočky, které dokáží Vaše oči proměnit do fascinujících, až nereálných obrazců. Můžete si vybrat z velkého množství těchto bláznivých kontaktních čoček. Například můžete mít oko celé černé, červené, bílé, žluté, pruhované nebo Vaše oči mohou být podobné očím divoké šelmy. Máte tu i možnost pořídit si kontaktní čočky ve tvaru smajlíků. Crazy kontaktní čočky se vyrábí dioptrické i bez dioptrií. Nedioptrické kontaktní čočky plní pouze kosmetickou funkci.

Image courtesy of  anankkml / FreeDigitalPhotos.net

Pokud nejste spokojeni se svou barvou očí, nedioptrické barevné kontaktní čočky jsou vhodné právě pro Vás. Jste tím typem lidí, kteří nemají problémy se zrakem, ale pouze se jim nelíbí jejich stávající barva očí. Potřebujete jen zakrýt jizvu po operaci, barevné kontaktní čočky jsou pro Vás tím pravým řešením. Pokud však máte problém se zrakem, jako je například krátkozrakost nebo dalekozrakost, neváhejte. Jsou tu pro Vás připraveny dioptrické barevné kontaktní čočky. Často jsou vyráběny barevné kontaktní čočky pouze jednodenní.

Žádné komentáře:

Okomentovat